Vis itkurser.com som: Mobile

Analyse og rapportering med Power BI (Gratis seminar)

4D A/S
Åben uddannelse
0,5 dage
Startdatoer
København
05-09-2019 09:00 
0 DKK
15-11-2019 09:00 
0 DKK

Kursusbeskrivelse

KursusmålKursusindhold

Seminar del 1 af 2
I første del skitseres Power BI konceptet og opbygning af en solid datamodel. Ydermere præsenteres det cool klik-klik baserede ETL-værktøj Power Query. - Hvorfor Power BI?
- Opbygning af relationelle datamodeller
- Power Query - skab data i den rigtige form

Q&A
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i Q&A, men konsulenten skal overholde tidsskemaet, hvilket sætter en naturlig begrænsning i antallet af spørgsmål.
Seminar del 2 af 2
Her vises, hvordan Power BI Desktop også kan designe skarpe rapporter/dashboards spækket med moderne visualiseringer og BI-interaktioner. Endelig illustreres hvad powerbi.com kan tilbyde og licensforhold beskrives. - Rapportering og interaktion
- Powerbi.com - dit nye hjem
- Deling m.m. af datamodeller og rapportering

Q&A
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i Q&A, men konsulenten skal overholde tidsskemaet, hvilket sætter en naturlig begrænsning i antallet af spørgsmål.

Afslutning (næste skridt)
Vores seminarer altid indeholde et ”Næste skridt”, hvis relevant, efter den afsluttende Q&A session. Her vil vi kort komme ind på, hvad vil vi anbefale, at du gør, for at komme videre med emnet.


Spar helt op til 40% med et 4D Klippekort - 4d.dk/klippekort

Er I flere - skræddersy kurset med eksempler fra jeres hverdag. Læs mere om firmakurser på 4d.dk/firmakurser

Pris

Om udbyderen

4D A/S

4D A/S er Danmarks største leverandør af Office kurser målt på antal kurser, kursister, instruktører, omsætning samt bredde og dybde af vores kursusudbud. Udover Office kurser har vi et stort udbud af Adobe kurser som InDesign, Photoshop, Illustrator m.m. samt Microsoft...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder
Giv din anmeldelse

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.