Vis itkurser.com som: Mobile

Akademiuddannelse i informationsteknologi

Cphbusiness
3 år
Deltid
Åben uddannelse
København
Startdato: Vinter (uge 6) og sommer (uge 36) - København

Akademiuddannelse i informationsteknologi

Akademiuddannelse i informationsteknologi

Informationsteknologi - akademiuddannelse i IT 

Interesserer du dig for IT, og synes du, det er udfordrende og spændende at arbejde med programudvikling? Så er akademiuddannelsen i informationsteknologi sikkert noget for dig.

Indhold

På akademiuddannelsen i informationsteknologi lærer du, hvordan software er konstrueret, og hvordan det er muligt at lave software, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Du vil desuden blive indført i, hvilke informationssystemer virksomheder kan anvende og have brug for i det daglige arbejde, samt hvordan udviklingen ser ud inden for informationsteknologi.

Formål

Du vil med uddannelsen i hånden kunne hjælpe virksomheder med at skabe og vedligeholde de elektroniske systemer, som holder styr på informationer i virksomheden.

Akademiuddannelsen i informationsteknologi er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som udbydes på deltid. Uddannelsen kan eksempelvis gennemføres på tre år med ét fag pr. semester.

Optagelse

Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Du skal have:

  • En relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring
    eller
  • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

   

Eksamen og diplom

Skriftlig eksamen

Skriftlig eksamen afholdes to gange om året som afslutning på semesteret. Eksamen er typisk i starten af juni for forårssemesteret og i starten af januar for efterårssemesteret.

Mundtlig eksamen

Mundtlig eksamen afholdes ligeledes to gange om året som afslutning på semesteret og finder sted i maj/juni på forårssemesteret og i januar på efterårssemesteret. Reeksaminer finder sted i næstfølgende eksamenstermin.

Videregående uddannelser

Som akademiuddannet i informationsteknologi er du rustet til at varetage stillinger som fx programmør, systemudvikler, IT-projektleder eller IT-supporter.

Vil du gerne studere videre, åbner akademiuddannelsen i informationsteknologi op for, at du kan tage en relevant diplomuddannelse.

Cphbusiness

Cphbusiness - Uddannelse på akademi-og diplom niveau

Videreuddannelsesmuligheder på Cphbusiness. Cphbusiness har en bred vifte af fag, uddannelser og kurser rettet mod både virksomheder og privatpersoner. På Cphbusiness kan du videreuddanne dig og få styrket din faglighed med opdateret viden og nye kompetencer – ved siden af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Cphbusiness

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

 Vis telefonnummer
www.cphbusiness.dk

Bestil information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i informationsteknologi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Giv din anmeldelse

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.