Vis itkurser.com som: Mobile

PowerPoint – Flotte og professionelle præsentationer

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
01-03-2022  
3.900 DKK
31-05-2022  
3.900 DKK
København
03-03-2022  
3.900 DKK
02-06-2022  
3.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

PowerPoint – Flotte og professionelle præsentationer

På dette kursus lærer du at opbygge og afholde visuelle og gennemslagskraftige præsentationer samt, hvordan du mest optimalt anvender PowerPoint til formidling af dine budskaber.

PowerPoint er suverænt det mest udbredte program til at udarbejde præsentationer og indeholder mange spændende muligheder og faciliteter. PowerPoint er altså et stærkt værktøj, der kan bruges i mange arbejdsmæssige sammenhænge. Benyttet på optimal vis, har programmet stor betydning for formidling af dine virksomhedsbudskaber – både internt og eksternt. Derfor er det af stor betydning at optimere medarbejdernes kundskaber i programmet.

Dit udbytte efter kurset

På dette kursus bliver du helt skarp på PowerPoints mange spændende funktioner, faciliteter og værktøjer til at opbygge og afholde flotte og professionelle præsentationer. Du lærer at blive hurtigere og mere effektiv i dit daglige arbejde med programmet.

Du lærer også, hvordan du opbygger og afholder præsentationer, som formidler dine budskaber mest optimalt. Herunder lærer du at arbejde med tekster, figurer, billeder, diagrammer, animationer, diasshow mv., således at dine præsentationer bliver levende og mere indbydende. Du får endvidere mulighed for at udarbejde dine egne skabeloner, samt du får inspiration og retningslinjer til, hvordan du bedst muligt anvender PowerPoint til at præsentere dine budskaber – både visuelt og tekstmæssigt. Desuden får du en stor buffet af tips og tricks, der effektiviserer dit daglige arbejde med programmet og får dine præsentationer til at fremstå topprofessionelle.

Indholdet på kurset 

Dette kursus fokuserer på følgende emner:

  • Optimal brug af PowerPoint til formidling af dine budskaber
  • Inspiration, tips og værktøjer til den mundtlige præsentation
  • Opbygning af effektive præsentationer
  • Importér tekst og dias fra Word og andre kilder
  • Værktøjer til den visuelle præsentation
  • Figurer, tegneværktøjer, billeder, diagrammer mv.
  • Animationer og diasshow
  • Tips og tricks til det effektive arbejde
  • Spar tid i din hverdag

Kursets underviser

Underviseren for dagen er en Microsoft Certificeret Instruktør, der har mange års undervisningserfaring og evner at undervise i øjenhøjde, så selv det tungeste lærestof gøres letforståeligt og sjovt at lære. Dette sikrer et højt undervisningsniveau og dermed et stort læringsudbytte for dig. Underviseren arbejder selv med programmet i det daglige og har lang markedsføringserfaring.

5-stjernede hotelomgivelser

Kurset afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Kurset er for dig, som har basisviden om PowerPoint, og som ønsker at blive endnu bedre til at udnytte programmets mange muligheder og faciliteter, så dine budskaber præsenteres på den mest optimale måde.

Kurset henvender sig til dig, som bruger PowerPoint 2016, 2013, 2010, 2007 eller 365. Kurset er et pc-kursus, så bruger du Mac, skal du være opmærksom på mulige afvigelser i brugerflade og funktionalitet.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Eksamen og diplom

Du får inden kursusstart adgang til et e-learning kursusmateriale. Materialet, der er udviklet i samarbejde med vores undervisere, er et håndgribeligt og nemt anvendeligt kursusmateriale med teoretisk viden, praktiske redskaber samt caseopgaver, som du med fordel kan bruge som et effektivt opslagsværk efter endt kursus.

Efter endt kursus vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for dette kursus er 3.900 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om PowerPoint – Flotte og professionelle præsentationer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 4 evalueringer

Lone Hansen
Interessant, indsigtsgivende og spækket med fantastisk tips og tricks. Jeg deltog på kurset, fordi min kollega anbefalede mig Montus. De ydede en god og hurtig service. Jeg glæder mig til at afprøve det tillærte i min dagligdag.
Ulla-Britt Lissau
Igen en perfekt oplevelse hos Montus Business Academy. Vi var 5 deltagere med forskellige baggrunde og ligeså forskellige ønsker til udbytte. Vores lærer Birgitte Dolevert Larsen gjorde meget for at tilgodese alle og var meget fleksibel i forhold til vores ønsker. Det blev en særdeles udbytterig dag i dejlige omgivelser.
Josephine Arnfred
Gud hvor var det et fedt kursus! Jeg var vild med det. Professionel, engageret, velforberedt, klar i spyttet, tydelig og med en god portion humor i sin formidling. Teorien i starten af kurset var en øjenåbner. Selvom jeg har arbejdet med PowerPoint i mange år, gav programmet pludselig meget mere mening. Derudover synes jeg, at hele tilmeldingspr...
Vis alt
Bestil information

Udfyld formularen for mere information om PowerPoint – Flotte og professionelle præsentationer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Giv din anmeldelse
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer