Vis itkurser.com som: Mobile

Applied Data Science med PySpark

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
27-06-2022  
10.499 DKK
26-09-2022  
10.499 DKK
Taastrup
10-10-2022  
10.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Spark er et populært framework til processering af enorme mængder data, brugt bredt i industrien. Dette kursus vil give dig en kort introduktion til den populære Python API til Spark frameworket gennem brug af Azure Databricks Notebooks. Målet med kurset er at hjælpe deltageren i gang med at anvende PySpark genenm interaktive lektioner i de dele af PySpark, man anvender mest i praksis som Data Scientist.

Azure Databricks Notebooks vil derfor ikke være hovedemnet men kun platformen, som øvelserne vil laves i gennem kurset. Set-up og konfigurering af et cluster vil heller ikke være emnet for kurset.

Deltagerprofil

Kurset er for dig som gerne vil lære om PySpark, så du kan starte med at anvende dette i dit daglige arbejde. Efterspørgslen efter personer med kvalifikationer inden for Data Science og Big Data stiger i takt med, at virksomheder retter fokus mod digitalisering og data exploration.

Forudsætninger

Du har erfaring med programmering gennem dit daglige arbejde med data eller fra din uddannelse og har en grundlæggende matematisk forståelse. Grundlæggende kendskab til Python eller SQL vil også være nyttigt.

Indhold

  • Introduktion til Spark
  • DataFrame API'en
  • Spark SQL
  • Data Aggregation
  • Window Functions
  • User Defined Functions
  • Machine Learning med pyspark.ml

Underviser

Troels arbejder som Data Scientist, hvor han til hverdag bruger SQL, Python, Scala, Spark og R til Big Data analyse. Han har en kandidat i Matematisk Investering fra Aarhus Universitet, hvor han har undervist i flere år i statistiske og matematiske kurser. Han er meget interesseret i Data Science både fra et teoretisk og praktisk perspektiv.

Video

Pris

10499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Giv din anmeldelse

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.