Vis itkurser.com som: Mobile

Bliv Simplimize-konsulent

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
21-04-2022  
19.999 DKK
17-04-2023  
19.999 DKK
Taastrup
12-09-2022  
19.999 DKK
11-09-2023  
19.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Som Simplimize-konsulent rådgiver du virksomheder i at anvende Simplimize til forenkling af virksomhedens produktprogram. Med dybdegående viden om de 6 Simplimize-værktøjer og adgang til håndgribeligt undervisningsmateriale, bliver du klædt på til at facilitere længerevarende og komplekse forenklingsprojekter hos dine kunder.

Bliv Simplimize-konsulent

Med dette kursus får du et dybdegående indblik i og erfaring med Simplimize fremgangsmåden og de seks værktøjer vha. case-baserede øvelser og udarbejdelse af løsninger til konkrete problemstillinger. Derudover får du et indblik i en operationel og systematisk tilgang til, hvordan du skaber en forenklet, modulariseret og fleksibel produktplatform med færre varenumre og produkter der tilgodeser udvikling, produktion, salg – og ikke mindst virksomhedens kunder.

Al optimering starter med forenkling

I en global konkurrence lader virksomheder ofte produktprogrammet variere efter kundernes behov. Når antallet af produktvarianter stiger, stiger omkostningerne og kompleksiteten også. Men profitten falder!

Det resulterer i, at flere danske virksomheder har et komplekst og uoverskueligt produktprogram hvad angår antallet af produktvarianter og kundetilpassede løsninger. Løsningen er at forenkle produktprogrammet med afsæt i de værdiskabende elementer i virksomhedens produkter og processer.

Kender du virksomheder der har været eller er i gang med Lean? Perfekt! Når man skal optimere sin forretning, er den ene tilgang ikke bedre end den anden. Tværtimod. Simplimize og Lean supplerer faktisk hinanden rigtig godt. Ansku derfor de to tilgange som to komplementære måder at skabe synergi i en virksomhed. Som Simplimize-konsulent kan du derfor bidrage både før og efter en Lean-proces.

Udbytte

Efter kurset er du i stand til

 • At facilitere et Simplimize-forløb og anvende de 6 Simplimize-værktøjer til optimering af salg, produktudvikling og produktion og lægge en strategi for virksomheders fremtidige produktprogram og –arkitektur.
 • At reducere kompleksitet i virksomheder og hjælpe dem med at få et mindset, der gør virksomheden i stand til at skabe et mere forenklet produktprogram.
 • At analysere virksomheders marked, produktion og produktprogram og vide, hvilke kundesegmenter der skal drive virksomhedens produktopbygning og vækst.
 • At opbygge et struktureret produktprogram der sikrer rationalisering, øget innovation og vækst.
 • At arbejde fokuseret og modulariseret med innovation i produktudvikling.
 • At behandle og arbejde ud fra virksomheders interne data til at tilpasse virksomheders produkter og services til markedet.

Indhold

 • De 6 Simplimize-værktøjer
 • Afklaring, analyse og evaluering af virksomheders produktarkitektur
 • Sammensætning og styring af det ideelle Simplimize projekt-team
 • Opbygning af beslutningsorienteret business case og handlingsplan.

Simplimize Introduktion

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der arbejder som konsulent for virksomheder inden for eksempelvis forretningsudvikling, Lean, procesoptimering og automatisering – altså forskellige måder at styrke virksomheders forudsætninger for øget vækst, indtjening og konkurrenceevne.

Form

Kurset består af en blanding mellem undervisning, case-baserede øvelser, sparring og diskussion.

Simplimize Academy

Dette kursus er en del af Simplimize Academy. Simplimize Academy tilbyder uddannelser til blandt andre projektledere, topledere og konsulenter.

 • Gratis webinar: Introduktion til Simplimize

Yderligere information

www.simplimize.dk

Underviser

Troels Behrenthz Andersen har gennemgået Simplimize-uddannelsen og gennemfører Simplimize-forløb blandt danske fremstillingsvirksomheder. Igennem flere år har Troels rådgivet virksomheder omkring udviklingspotentialer via InnovationsAgent-ordningen, og han står løbende for udviklingsprojekter i virksomheder.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

19999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Giv din anmeldelse

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.