Vis itkurser.com som: Mobile

Brugervenlige webformularer

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
05-10-2022  
4.499 DKK
14-12-2022  
4.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær at producere brugervenlige webformularer, som hjælper dine besøgende godt igennem formularen. På dette kursus får du viden om, hvordan en webformular generelt virker mest effektivt, så du ikke forhindrer de besøgende i at ’nå i mål’.

Lær at navigere uden om de typiske fejl

Der er webformularer over alt på nettet. Vi bruger dem til at logge ind med, købe varer og komme i kontakt med hinanden. Men langt fra alle formularer er lige lette at håndtere. Komplicerede webformularer er en rigtig dræber og koster mange penge i tabt omsætning. På dette kursus kommer vi omkring alle de faktorer, der har indflydelse på den brugervenlige webformular, så du med lethed kan navigere uden om de typiske fejl, der begås.

En gennemgående, tilfredsstillende, god dag som helhed.
- Birgit Vergo, DM - Dansk Magisterforening

Deltagerprofil

Det forudsættes, at du har kendskab til usability på nettet svarerende til kurset Web Usability: Brugervenlighed på nettet og mobil. Kurset er et ikke-teknisk kursus, som primært henvender sig til webredaktører, webmastere, webprojektledere, webudviklere og andre, som arbejder med webformularer.

Indhold

  • Sådan producerer du brugervenlige webformularer
  • At skrive tydelige instruktioner og andre korte tekster
  • At stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter
  • At anvende webformularens forskellige kontrolknapper korrekt
  • Psykologiske faktorer, der kan bestemme om folk udfylder en webformular

Underviser

Lars Michael er specialist i anvendeligt design og indhold til nettet. Han har arbejdet professionelt med digitalt indhold siden 1996, både som journalist på fremtrædende medier som PC World Og DR Nyheder, og som selvstændig webkonsulent. Siden 2005 har Lars Michael primært arbejdet med brugervenlighed, informationsarkitektur og onlinejournalistik. Lars Michael er IAAP-certificeret og tidligere medlem af Dansk Standards udvalg for IT-tilgængelighed. Han er medoversætter på standarden for webtilgængelighed, WCAG 2.1. Lars Michael har undervist på Teknologisk Institut siden 2011. Han er en engageret og erfaren underviser, som er vant til at arbejde med mange forskellige målgrupper.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Giv din anmeldelse

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.