Vis itkurser.com som: Mobile

Online kursus: Cisco Certified DevNet Associate (DEVASC)

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
8.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Denne kursuspakke forbereder dig til certificeringen som Cisco DevNet Associate (DEVASC). Kurserne dækker de mest grundlæggende aspekter, men går også i dybden med emner som f.eks. DevOps, netværkskommunikation, netværkskomponenter, udviklingsmetodikker og meget mere. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Få styr på netværket

Cisco’s DEVASC omhandler softwareudvikling og design, udvikling af applikationer, sikkerhed, infrastruktur og automatisering. Der er derfor mulighed for at styrke sige kompetencer inden for mange forskellige aspekter af netværk og udvikling. Du bliver med denne kursuspakke blandt andet introduceret for IP-services, troubleshooting, Docker, Bash, Python, Ansible mm.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der gerne vil have en grundlæggende viden om netværk eller gerne vil forberede dig til certificeringen som Cisco DevNet Associate.

Udbytte

 • Lær om de vigtigste elementer af netværk og udvikling som f.eks. netværkskommunikation og udviklingsmetodikker.
 • Bliv introduceret til viden, der er med til at forberede dig til certificeringen som Cisco DevNet Associate.
 • Gå i dybden med specifikke emner som f.eks. softwarekvalitet og version kontrol.
 • Lær, hvordan du opsætter forskellige værktøjer, så du får det bedste udbytte.

Indhold

DEVASC: Setting up Development & Virtualization Tools in Windows
 • Lær at installere og opsætte værktøjer i Windows som f.eks. Python, Git, Visual Studio Code, Postman, Vagrant, VirtualBox og Docker.
DEVASC: Development Methodologies & Software Quality
 • Lær om, hvordan du vælger den rette udviklingsmetodik, og hvordan du bedst sikrer kvalitet inden for software.
DEVASC: Code Organization, Design Patterns, & Version Control
 • Bliv introduceret til forskellige praktiser inden for organisering af kode som f.eks. GitHub, Python, Go og C++. Derudover lærer du om forskellige design patterns, og hvordan du benytter version control.
DEVASC: IPv4 Addressing, Binary Conversion, & Subnetting
 • Lær om IPv4 adressering, om vigtigheden heraf, og hvordan en adresse er opbygget. Herudover bliver du introduceret til grundlæggende binær konversion og subnetting.
DEVASC: IP Services & Operational Planes
 • Bliv introduceret til begrebet “concept of services”, herunder hvad det er, og hvordan det bruges inden for netværk.
DEVASC: Network Components, Connectivity, & Troubleshooting
 • Lær om de netværkskomponenter der som regel bruges i små- og mellemstørrelsesvirksomheder. Du lærer bl.a. også, hvordan applikationer bruges på tværs af netværk.
DEVASC: Working with Git
 • Få styr på, hvordan du bedst bruger Git. Du lærer bl.a., hvordan man bruger Git til projektledelse, og hvordan Git bruges til version control.
DEVASC: DevNet Overview & Setting up Tools in Linux
 • Få et grundlæggende overblik over DevNet, og få styr på, hvordan du opsætter værktøjer i Linux.
DEVASC: Working with Data Formats
 • Lær om forskellige dataformater, herunder hvad de bruges til, og hvilke populære formater du måske kan støde på. Dette kunne f.eks. være JSON, XML og YAML.
DEVASC: Software Development Methodologies
 • Bliv introduceret til de grundlæggende aspekter inden for softwareudvikling. Lær bl.a. om de forskellige processer, værktøjer og metodikker.
DEVASC: HTTP, APIs, & Webhooks
 • Lær om HTTP, HTTP koder, API’s, og hvordan webhooks bl.a. benyttes på Ciscos platform.
DEVASC: API Usage & Authentication
 • Lær, hvordan du bruger webbaserede API’er, både dem som behøver og ikke behøver autentikation.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 19 kurser og kan gennemføres på ca. 15,5 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til. Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

8499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Giv din anmeldelse

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.