Sponsoreret
Lær kunsten at tyde regnskaber
SUPPLEMENT

Lær kunsten at tyde regnskaber

Forventes det, at du skal kunne forstå og tale om regnskaber på et rimeligt niveau? Skal du kunne gennemskue, hvad der gemmer sig bag tallene og ordene i en Årsrapport? Vil du have styr på begreberne indenfor regnskabsforståelse og regnskabsanalyse? Så er “Knæk et regnskab” måske noget for dig.

Tag kontrol over regnskaberne nu
Sponsoreret
Bliv uddannet inden for IT-sikkerhed
KEA - Københavns Erhvervsakademi

Bliv uddannet inden for IT-sikkerhed

Ønsker du at udvikle dine kompetencer og kvalifikationer inden for IT-sikkerhed? Så er en diplomuddannelse i IT-sikkerhed lige noget for dig.
Efter uddannelsen vil du blandt andet være i stand til at analysere og vurdere it-sikkerhed i forbindelse med drift, kontrol og udvikling af it-systemer.

Læs mere om diplom i IT-sikkerhed her
Sponsoreret
Tag en ambitiøs Mini MBA hos Aros
Aros Business Academy

Tag en ambitiøs Mini MBA hos Aros

Aros Mini MBA (Organisation og Ledelse) er lederuddannelsen til dig, der gerne vil blive en bedre leder – eller gerne vil være leder i fremtiden. Den er til dig, der brænder for at blive klogere – og dig, der vil have papir på dine kompetencer!

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?

Læs mere om Aros Mini MBA her
Sponsoreret
Brug for nye kompetencer?
Kursusfabrikken

Brug for nye kompetencer?

Tag et kursus hos Kursusfabrikken og få nye kompetencer, der kan skabe merværdi for din virksomhed.

Undervisningen er praksisnær med max 5 deltagere på hvert hold, så der er god tid til den enkelte.

Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for Social Media, Grafiske Programmer og Microsoft Office.

Læs mere her
Sponsoreret
Styrk dine ISO kompetencer
Feicon

Styrk dine ISO kompetencer

Feicon tilbyder en række ISO kurser både som online selvstudie eller klasseundervisning med små hold. Fællesnævneren er særdeles gode anmeldelser baseret på pædagogisk tilrettelagt undervisning, hvor alle kan være med. 

Feicon har stor fokus på indlæring og tolkning via eksempler og simplificering.

Find dit ISO kursus her
Sponsoreret
Sæt fokus på dig og din HR-rolle
Mannaz

Sæt fokus på dig og din HR-rolle

På denne HR uddannelse hos Mannaz får du et intensivt træningsforløb, hvor du bliver stillet over for konkrete HR-udfordringer og kommer tæt på alle aspekter af HR-funktionens ansvar.

Efter uddannelsen er du klar til at være en bedre sparringspartner for både medarbejdere og ledelse.

Se kommende kursusdatoer her
Sponsoreret
Få dit gaffeltruckcertifikat på 7 dage
Technical Education Copenhagen (TEC)

Få dit gaffeltruckcertifikat på 7 dage

Hos TEC kan du tage dit gaffeltruckercertifikat i København på kun 7 dage. Efter gennemført uddannelse kan du føre og betjene forskellige typer gaffeltrucks (eldrevne og gas-/dieseldrevne) samt varetage den daglige vedligeholdelse af begge dele.

Lyder det som noget for dig?

Læs mere her

Hvad siger tidligere deltagere?

Anders

God overordnet gennemgang af REACH.

Louise

God formidler. God til at få folk til at holde fokus og skabe en dialog i plenum.

Lene Guldborg

Kim er et meget behageligt menneske, der emmer af ro og nærvær og han formåede lynhurtigt at skabe et trygt rum. Han evner at visualisere udfordringer, så de bliver forståelige og nemmere at sætte i kontekst.

Vi samler markedet for kurser og uddannelse

Om finduddannelse.dk

Nu kan du søge blandt Danmarks mest professionelle og kompetente uddannelsesudbydere – og finde præcis den form for kompetenceudvikling, der passer til dine ønsker og behov.

Keystone Education Group ApS står bag søgetjenesten finduddannelse.dk, der giver dig et overblik over markedet for kurser og uddannelser. På finduddannelse.dk kan du søge og finde kompetenceudvikling blandt 3727 kurser og uddannelser - et tal der vokser dagligt. På den måde formidler vi kontakten mellem de vigtigste private og offentlige udbydere og potentielle kursister over hele landet.

Det kan være både forvirrende og besværligt at finde den rette efteruddannelse blandt de utallige udbydere på markedet. Vores koncept bygger på at gøre kursusmarkedet synligt og søgbart, så du nemt og hurtigt kan sammenligne udbuddet af kurser og uddannelse. Derigennem hjælper vi HR-ansvarlige og erhvervsaktive med at finde det uddannelsesforløb, de eller deres ansatte har brug for.

Vi tror på kompetenceudvikling

Efter- og videreuddannelse er af højeste vigtighed for organisationer landet over, så de kan holde sig på forkant med samfundets hastige udvikling. Teknologi, produktionsapparater, kommunikationsformer … udviklingen sker konstant på alle områder, og det kræver en kontinuerlig investering i medarbejdernes kompetenceudvikling.

Men efteruddannelse er ikke kun vigtigt for organisationen. Den enkelte ansatte har ligeledes behov for personlig udvikling og stiller ofte krav til løbende videreuddannelse til gavn for arbejdspladsen men også til gavn for dem selv, så han/hun kan styrke og udvikle sin markedsværdi. finduddannelse.dk er blandt andet et resultat af tendensen der viser, at erhvervsaktive er begyndt at tage eget ansvar for egen kompetenceudvikling.

Finder du det du søger?

Mener du, at finduddannelse.dk mangler en relevant udbyder af efter- og videreuddannelse? Så tag endelig fat i os! Vores mission er at udbyde en så komplet søgetjeneste som muligt, og det er derfor særdeles vigtigt for os, at alle relevante kurser og efteruddannelser fremgår i vores database.

SÅDAN FUNGERER FINDUDDANNELSE.DK

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

GRATIS KURSUSRÅDGIVNING

Brug for hjælp? Lad os finde kurset for dig!

Gratis kursusrådgivning

Klik her > 

Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!