Vis itkurser.com som: Mobile

Online kursus: Microsoft Office 2016

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
5.000 - 11.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Her er kursuspakken for dig, der vil have alle relevante Office 2016 kurser online på én gang. Du får grundlæggende og videregående kurser i bl.a. Word, PowerPoint, Outlook og Access. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Opgrader dine Office-færdigheder når det passer dig

Med udgivelsen af Microsoft Office 2016 har Microsoft fokuseret sin pakke af produkter for at imødekomme de evigt skiftende behov - hos enkeltpersoner, små og mellemstore virksomheder samt store virksomheder - for især at gøre det nemmere at dele dokumenter og samarbejde. Denne kursussamling indeholder kurser vedrørende Word, PowerPoint, Access, og Outlook på begynder- og mellemniveau.

Desktop-brugere på alle niveauer, herunder dem, der har lidt eller intet kendskab til Microsoft Office 2016, men også mere erfarne Office-brugere, der gerne vil lære om den nye grænseflade og funktioner i Microsoft Office 2016.

Udbytte

  • Få mere at vide om de nye funktioner til funktionalitet og samarbejde i Microsoft Office 2016
  • Genkend nøglefunktioner samt nye funktioner i PowerPoint, Word, og Outlook
  • Udvidet viden om nye og mere sofistikerede funktioner i Microsoft Office 2016
  • Få viden om mellemniveau i PowerPoint, Word, og Outlook 2016
  • Lær, hvordan du opbygger en database med en introduktion til Microsoft Access 2016

Indhold

Access 2016
  • Access er en Office-platform der hjælper dig med at arbejde med data. Du lærer at administrere data og benytte denne data til bl.a. analyser og reporter.
Outlook 2016
  • Outlook er meget mere end en indbakke. Lær hvordan du udnytter programmet bedst muligt og bliv introduceret til de mange muligheder som Outlook tilbyder.
PowerPoint 2016
  • Med PowerPoint kan du effektivt illustrere pointer og give et grafisk udtryk til dine præsentationer. Med denne kursuspakke lærer du at opsætte, administrere og konfigurere præsentationer.
Word 2016
  • Word kan benyttes til at opsætte dokumenter. Lær hvordan du bedst udnytter Word og bliv introduceret til de mange værktøjer i programmet.

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 39 kurser og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 31 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Nyheder i Office 2016", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

11999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Giv din anmeldelse

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.